Träningsgrupp mot start på FM och/eller WT

Träningsgrupp mot start på flatmästerskapet och/eller workingtest
Flatcoated Retriever klubben Västerbotten bjuder in till en träningsgrupp med sikte på att starta på Flatmästerskapet eller annat Workingtest för Retriever. Vi hjälps gemensamt åt med träningarna under vår/sommar 2024. Träningsgruppen har första träffen måndagen 22april kl 1900-2100 för uppstart, planering och träning. Tanken är sedan att vi träffas ca var 3e vecka för gemensam träning. Träningarna kommer genomföras runt Umeå med omnejd med anpassning efter väder och marktillgång. Planerat tema kommer finnas till varje träning. Du binder inte upp dig på att vara med vid varje tillfälle, men en viss kontinuitet behövs för att träningen ska ge resultat.
Preliminära datum för resterande träningar är:6/5, 27/5, 10/6, 24/6, tid vardagar är 1900- ca 2030.
Ansvarig från FRK Västerbotten kommer hjälpa till att styra upp och strukturera träningarna inför varje tillfälle. Vi har även med material till träningen. Träningarna kostar 150kr/tillfälle.
Förkunskapskrav: ambition att vilja starta på WT/FM, fungerande inkallning, sitt stanna kvar och en hund som kan träna i grupp. Skott kommer även förekomma på träningarna.
Minsta antal: 4 hundar
Max antal: 8 hundar
Låter detta intressant? Skicka in din anmälan via denna länk: https://forms.gle/32NUP5sj3DNY7LDHA
Sista anmälan 18 april. Har du frågor maila dem till ordforande.vasterbotten@frk.nu
Information om exakt plats för träningen meddelas närmare inpå träffen. För att delta behöver du vara medlem i FRK Västerbotten.
Hoppas vi ses!