Foto: Pia Niva

Genomförda aktiviteter 2023


Årsmöte

Söndag den 18 februari 2023 genomfördes FRK Västerbottens årsmöte, en trevlig och välbesökt eftermiddag. Tack till alla er som besökte vårt årsmöte, bpde fysiskt och digitalt! Tack även till Ulvens som inledde mötet med ett trevligt och intressant föredrag. Avslutningsvis stort grattis till 2023 års nybakade champions!


Öppen träning Umeå

Den 15 november 2023 anordnades en öppenträning i Umeå på landstingsparkeringen vid NUS. Det tränades bland annat på hundmöten, stadga och inkallning.


Prova på-dag Skellefteå 15 oktober 2023

15 oktober hade vi en prova på-dag i Skellefteå😃 Viltspår på förmiddagen och apportering på eftermiddagen. Duktiga hundar och förare som vi hoppas få träffa fler gånger🤩


Poängjakt 14 oktober 2023
Två medlemmar deltog vid dagens Poängjakt som arrangerades vid Överboda, Umeå av SSRK Umeå. Tomas Jonsson med Svea och Pia Keyser med Soya. Pia och Soya kom på en fin andraplats.
Dessutom var flera medlemmar med som funktionärer, inkl Victoria Ekenberg som var domare.

Träningsgrupp mot start på Flatmästerskapet/WT

Trimkurs maj/juni 2023
✨️ Under kursen gick vi igenom flattens rasstandard, utställning samt ringträning. 🐕🏃

Flatshow 10 juni 2023

Resultat hittar ni under fliken Resultat Flatshowen.


Funktionsbeskrivning Retriever (FB-R) 14 maj 2023

Funktionsbeskrivningen genomfördes under en solig och härlig dag 😁


Prova på-dag Umeå 9 maj 2023
Äntligen har träningssäsongen kommit igång i Umeå. 😁 9 maj hade vi en prova på-dag med viltspår på förmiddagen och apportering på eftermiddagen i underbart väder. ☀️
Unga, duktiga och härliga flattar med engagerade och lyhörda förare som vi hoppas få träffa fler gånger.

Studiebesök Fyra Tassar i Balans i Umeå 15 mars 2023

I mitten av mars var vi sex stycken som hade förmånen att få komma till Fyra Tassar i Balans som erbjuder friskvård och rehabilitering inklusive en bassäng för hundar att simma i. Det finns också en liten inomhushall att hyra, samt även kök och konferensrum för föreläsningar och möten. Ett perfekt ställe med andra ord! Carola, som startade bolaget i juni 2022, berättade hur man ska tänka när man simtränar hundar inklusive visade olika övningar med sin egen, väldigt badglada, labbe. Därefter hade ett par av oss möjlighet att göra ett kort besök i bassängen för att testa på. Självklart fick Pi, som fyllde 11 år just denna dag pröva 😊 Efter att vi prövat utrustningen i träningshallen blev det fika och prat. Helt klart en trevlig kväll med flacoated-kompisar!

___________________